+45 75 27 80 00
Åbningstider

Udlej dit sommerhus og få masser af fordele

Vidste du fx, at du selv bestemmer, om du vil udleje dit sommerhus i en kortere eller længere periode, du skal bare min. udleje sommerhuset 4 uger i højsæsonen? Vidste du, at de første 21.400 kr. (2017) du tjener ved at leje dit sommerhus ud, er skattefri?

Hvis du overvejer, om du skal leje dit sommerhus i Blåvand og omegn ud, så kontakt os, og hør mere om dine muligheder og fordele som sommerhusudlejer. Hos Dyrvigs Feriehusudlejning opnår du følgende fordele:

  • gratis lejerskiftekontrol, dvs. rengøring og eftersyn, og nøgleudlevering. Vælger du selv at foretage rengøring og eftersyn, så betaler vi dig selvfølgelig for det
  • op til 75.000 kr. i dækning ved lejerforvoldte skade
  • garanti for korrekt forbrugsafregning og for betaling ved lejers evt. afbestilling af indgået lejemål
  • mulighed for at følge udlejningen af dit sommerhus på vores hjemmeside på internettet. Du kan se, hvornår dit sommerhus er udlejet samt alt omkring økonomi og forbrug. Derudover kan du spærre sommerhuset for udlejning, når du selv vil bruge det.
  • effektiv markedsføring af dit sommerhus med husbeskrivelse og fotos

Personalet hos Dyrvigs er serviceminded, rutineret og de har et indgående kendskab til Blåvand og sommerhusene i området. Kontakt os og tag en uforpligtende, gratis samtale med vores rådgiver, og hør om alle fordelene ved at leje dit sommerhus ud.

Vi kommer gerne forbi og giver dig en vurdering af dit sommerhus - naturligvis uden beregning.